Warmtepompen & airconditioning

Uw Mitsubishi Diamond Partner voor Topklimaat, Thuis en op Kantoor. Ruime cirkel rond Rotselaar (Leuven – Aarschot – Tienen – Diest)

Contacteer ons

Op maat uitgewerkte airco-installaties 

Bij Service Koel worden alle airco-installaties op maat uitgewerkt. Dit betekent dat onze vakmensen bij u langskomen om uw woning te analyseren en te kijken waar de airco-punten het best geplaatst kunnen worden. Vervolgens wordt er een schema uitgewerkt en voorgelegd ter goedkeuring. Bij akkoord gaan we aan de slag om de airco-installatie zo optimaal mogelijk te laten renderen.

Mitsubishi Electric, een betrouwbare partner

Service Koel werkt enkel met airco-installaties van Mitsubishi Electric, een innovatieve firma met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwikkelen van airco-technologieën. Als erkend installateur krijgen wij regelmatig een opleiding van Mitsubishi Electric zodat we altijd mee zijn met de nieuwste toepassingen.

Milieuvriendelijke en duurzame producten

Als u kiest voor een airco-installatie van Mitsubishi Electric, kiest u voor een optimaal rendement aan een correcte prijs. De producten zijn op maat ontwikkeld voor particulieren, bedrijven en architecten die belang hechten aan slimme energiesystemen voor verwarming, koeling en ventilatie. Bovendien zijn de producten milieuvriendelijk en duurzaam.

Warmtepomp plaatsen  

Service Koel is uw vertrouwde partner voor geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame verwarming en energie-efficiënte oplossingen. Wij stellen alles in het werk om hoogwaardige warmtepompsystemen te leveren die niet alleen uw comfort verhogen, maar ook bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

In ons team werken we met ware warmtepompexperten, een team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn over duurzame verwarmingsoplossingen en de voordelen die warmtepompen kunnen bieden.

Specialisatie, kennis en ervaring

Met een bewezen staat van dienst in duurzame verwarmingstechnologieën hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van warmtepompsystemen. Onze diepgaande kennis van energie-efficiëntie, hernieuwbare bronnen en technische aspecten stelt ons in staat om uw verwachtingen te overtreffen en oplossingen te leveren die toekomstbestendig zijn.

Deskundig advies en maatwerk

Elk project begint met een grondige analyse van uw behoeften en de specificaties van uw ruimte. Ons team biedt deskundig advies dat is afgestemd op uw situatie, waardoor we op maat gemaakte warmtepompoplossingen kunnen creëren die perfect passen bij uw woning of bedrijf. Van ontwerp tot installatie zorgen we ervoor dat uw systeem naadloos integreert en optimale prestaties levert.


Contact en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over de airco-installaties & warmtepompen van Service Koel? Dan kunt u steeds telefonisch, via e-mail of via het formulier contact opnemen.

Contacteer ons

Service Koel

Airconditioning, warmtepompen en koeltechnieken installateur voor zowel industriële installaties als particulieren

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 652 022
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0808.355.636

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Langestraat 40, 3111 Wezemaal

Diamond Partner