In beeld: Service Koel uit Wezemaal

Contacteer ons

Realisaties

Featured Icon

Airco

Bij Service Koel bieden we verschillende soorten airconditioning aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een split-unit airco of een multi-split airco systeem, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bekijk foto's
Featured Icon

Warmtepompen

Als het gaat om het verwarmen van je huis of bedrijfspand, is een warmtepomp een duurzame en efficiënte oplossing. Bij Service Koel bieden we verschillende soorten warmtepompen aan, zoals lucht-lucht en lucht-water warmtepompen.

Bekijk foto's
Featured Icon

Koel- en vriescellen

Voor bedrijven die voedsel of andere producten moeten koelen of invriezen, bieden we bij Service Koel verschillende soorten koel- en vriescellen aan. Van kleine koelcellen tot grote industriële vriescellen, we hebben oplossingen voor elke behoefte.

Bekijk foto's

Wij zijn verdeler van onder andere Liebherr en Tefcold. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve technologieën. Als erkend dealer van deze merken bieden wij een breed scala aan koel- en vriesapparatuur voor diverse toepassingen, van kleine koelkasten tot grote koelcellen.

Als erkend installateur en Diamond Quality Partner van Mitsubishi Electric, waarborgt Service Koel de hoogste standaarden in zowel productkwaliteit als installatieservice van airconditioninginstallaties en warmtepompen.

Service Koel

Airconditioning, warmtepompen en koeltechnieken installateur voor zowel industriële installaties als particulieren

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 652 022
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0808.355.636

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Langestraat 40, 3111 Wezemaal

Diamond Partner