Totaalpartner in koeling

Wij bieden een breed assortiment aan kwalitatieve toestellen, geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Contacteer ons  016 652 022

Koel- en vriesapparaten

Welkom bij Service Koel in Wezemaal, uw specialist in koel- en vriesinstallaties. 

Uitgebreid aanbod

Ons aanbod omvat een breed gamma aan koel- en vriesinstallaties, van koel- en vrieskasten tot grote koel- en vriesinstallaties voor bijvoorbeeld supermarkten of industriƫle toepassingen. Al onze toestellen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit, prestaties en duurzaamheid. Bovendien kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste installatie voor uw bedrijf en de installatie en het onderhoud ervan verzorgen.

Koeloplossingen op maat

Bij Service Koel begrijpen we dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen. Zo kunnen wij u helpen met het ontwerpen van een koelsysteem dat perfect past bij uw bedrijf en uw specifieke behoeften. Naast de merken die wij aanbieden, kunnen wij ook andere merken leveren en installeren. Aarzel dus niet om ons te contacteren als u specifieke wensen of vragen heeft over ons aanbod. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen en u te adviseren bij het maken van de beste keuze.

Uitstekende service

Bij Service Koel vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. Daarom bieden wij een uitstekende service, van het eerste contact tot en met de nazorg. Wij zijn er om u te helpen en om ervoor te zorgen dat uw koel- en vriesinstallaties perfect werken.

Contact en vrijblijvende offerte

Kortom, als u op zoek bent naar kwalitatieve en duurzame koel- en vriesinstallaties, dan bent u bij Service Koel in Wezemaal aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Service Koel

Airconditioning, warmtepompen en koeltechnieken installateur voor zowel industriƫle installaties als particulieren

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 652 022
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0808.355.636

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Langestraat 40, 3111 Wezemaal

Diamond Partner