Verhuur koelwagen

Voor evenementen of andere tijdelijke situaties waarin je extra koelruimte nodig hebt, bieden we bij Service Koel de verhuur van aanhang koel- en vrieswagens aan.

Contacteer ons

Verhuur koelwagens

Service Koel is uw betrouwbare partner als het gaat om koeloplossingen voor evenementen en cateringservices. Met 7 hoogwaardige koelwagens staan wij klaar om aan al uw koelbehoeften te voldoen. 

Onze koelwagens hebben een lengte van 3 meter, een breedte van 1,5 meter en een hoogte van 1,9 meter, wat ze ideaal maakt voor een breed scala aan evenementen zoals tuinfeesten, trouwfeesten, schoolactiviteiten en professionele catering door traiteurs.

Wij begrijpen dat het organiseren van evenementen stressvol kan zijn, daarom zorgen wij voor een zorgeloze ervaring. Service Koel neemt de verantwoordelijkheid voor het veilig en tijdig leveren van de koelwagens op uw locatie en zorgt ook voor het ophalen na afloop van uw evenement. Onze betrouwbare en efficiënte service garandeert dat uw voedsel en dranken perfect gekoeld blijven gedurende de gehele duur van uw evenement, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is - het creëren van onvergetelijke momenten voor uw gasten. Kies voor Service Koel, waar topkwaliteit en uitmuntende service hand in hand gaan.

Contact en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze koelwagens? Dan kunt u steeds telefonisch, via e-mail of via het formulier contact opnemen.

Contacteer ons

Service Koel

Airconditioning, warmtepompen en koeltechnieken installateur voor zowel industriële installaties als particulieren

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 652 022
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0808.355.636

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte na het bekijken van de situatie op uw locatie.

[email protected]
Langestraat 40, 3111 Wezemaal

Diamond Partner